Ataşehir LG teknik servisi , 0216 469 58 56

Acıbadem LG Servisi
Dudullu LG Servisi
Küçükyalı LG Servisi
Altunizade LG Servisi
Erenköy LG Servisi
Maltepe LG Servisi
Atakent LG Servisi
Göztepe LG Servisi
Samandıra LG Servisi
Ataşehir LG Servisi
İçerenköy LG Servisi
Sancaktepe LG Servisi
Beykoz LG Servisi
kadıköy LG Servisi
Suadiye LG Servisi
Bostancı LG Servisi
Kayışdağı LG Servisi
Ümraniye LG Servisi
Çekmeköy LG Servisi
Küçükbakkalköy LG Servisi
Üsküdar LG Servisi


Ataşehir LG teknik servisi  olarak hizmet veren  firmamızda;   Lcd, led ve plazma tv garantili  tamir ve kurulum hizmetleri, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri garantili  tamir hizmeti, ses sistemleri garantili kurulum ve tamir hizmetleri  verilmektedir. Kurulum ve tamir servislerinde yoğunluk durumuna göre aynı gün veya en geç 24 saat içerisinde tarafınıza hizmet vermekteyiz.

LG Teknik Servisi, LG HD ve Full HD plazma televizyonlar, LG LCD TV ve monitör, LG LED TV ve projeksiyon, LG Ev sinema sistemleri, LG DVD ürünleri, LG HD kamera ve LG buzdolabı, LG çamaşır makinesi, LG bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalarınızda karşınıza çıkabilecek her türlü LG teknik servis ihtiyacını gidermek için çalışmaktayız.
Uzman ekibimiz tarafından evinizde itina ile incelenen arızalı cihazlarınız için yerinde yaklaşık bir tamir ücreti söylenir ve cihazınız incelenmek üzere atölyemize alınır. Atölyeye gelen cihazınız için maksimum 24 saat içerisinde tamir detayı tarafınızla paylaşılır. Cihazlar ivedilikle tamir işlemi yapıldıktan sonra tarafınıza servisimiz tarafından doldurulan yapılan işlemlerin detayının olduğu form verilir. Yasal süre boyunca cihazınız garanti dahilinde işlem görür.

TV yada televizyonlar, bir vericiden elektromanyetik dalga şeklinde yayınlanan ses ve görüntülerin, hoparlörlü ve ekranlı elektronik alıcılar vasıtasıyla tekrardan ses ve görüntüye çevirmesini sağlayan haberleşme sistemidir.
LG HD ve Full HD plazma televizyonlar, LG LCD TV ve monitör, LG LED TV, projeksiyon ve ev sinema sistemlerinin çalışma işlevinde fark ettiğiniz en ufak bir sorunun arkasında mutlaka yetkili teknik servis hizmeti almanız gereken bir teknik sorun bulunmaktadır. Bu durumlarda mutlaka bir LG yetkili teknik servisi ile iletişime geçmelisiniz.

LG Plazma Tv Tamir Servisi, Lcd Tv Tamir Servisi, Led Tv Tamir Servisi, Curved Tv Tamir Servisi, Projeksiyon Tv Tamir Servisi, Smart Tv Tamir Servisi, Led Tv Panel Tamiri, Tv Panel Sıvı Teması Tamiri, Orijinal Kumanda Satışı, Tv kablo ve soket çeşitleri
Aşıkveysel LG Teknik Servisi
Ataşehiratatürk LG Teknik Servisi
Barbaros LG Teknik Servisi
Esatpaşa LG Teknik Servisi
Ferhatpaşa LG Teknik Servisi
Fetih LG Teknik Servisi
İçerenköy LG Teknik Servisi
İçerenköy LG Teknik Servisi
İnönü LG Teknik Servisi
Kayışdağ LG Teknik Servisi
Küçükbakkalköy LG Teknik Servisi
Mevlana LG Teknik Servisi
Mimarsinan LG Teknik Servisi
Mustafakemal LG Teknik Servisi
Örnek LG Teknik Servisi
Yeniçamlıca LG Teknik Servisi
Yenisahra LG Teknik Servisi
Yenişehir LG Teknik Servisi





Yorumlar